Párterápia, családterápia

Pár- és Családterápia

Kritikus helyzetben elmozdulást érezhetünk a párkapcsolatunkban, családunkban. Ha itt van az oldalamon, akkor lehet, hogy ez az elmozdulás negatív irányú.

Akár a koronavírus okozta bezártság, akár korábbi problémák miatt várom párterápiás, családterápiás rendelésünkön akár online felületen is.

A pszichológiai kezelések egyik leghatékonyabb eszköze, ha a pár vagy a család együtt vesz részt saját gyógyulásában.

A családterápiák alapelve, hogy a család vagy pár egy egységet képez, amelynek komoly erőforrásai vannak ahhoz, hogy önmagán segítsen. A pszichológus nem gyógyít, hanem módszereket, hatékonyabb kommunikációs technikákat tanít. Feltárja azokat az eredeti családból származó mintákat, amelyek közrejátszanak az aktuálisan fennálló problémák létrejöttében, és korrekciós lehetőségeket mutat az eredeti családi minták módosításának lehetőségeire.
Várjuk azoknak a családoknak a jelentkezését, akik hatékony megoldást szeretnének akár családon belüli, kapcsolati, akár egyéni problémájuk megoldására.

A pár- és családterápiákat mindig két pszichológus vezeti, akik egyszerre vannak jelen a pár vagy a családtagokkal a terápián. Ezzel lehet legszakszerűbben biztosítani, hogy mindenki véleménye, szempontja érvényesülni tudjon.

Az alábbi munkatársaimmal tartok közösen vezetett pár- és családterápiát:

Pár- és Családterápiás Munkatársaim

Mészáros Krisztina
Klinikai Szakpszichológus

Bálint Gabriella
Gyermek Klinikai Szakpszichológus

Mező Melinda
Pszichológus
Erdélyi Viktor
Pszichológus
Gyermekklinikai szakpszichológus jelölt
Fehér Mária
Tanácsadó Szakpszichológus

Erdélyi Dávid
Pszichológus